SvP-medlem dömd för våldtäkt

Svenskarnas Parti (SvP) är ett nazistiskt parti som bland annat driver ett projekt som heter “Stoppa Våldtäkterna”. Samtidigt finns det medlemmar i SvP som själva är dömda för våldtäkt.

Magnus_Nilsson

I Skåne stoltserar SvP medlemmen Magnus Nilsson (tidigare Pettersson, 19880725-2757) med sitt SvP-medlemskap, samtidigt är han dömd för våldtäkt. Han dömdes 2011 (Växjö Tingsrätt B 1510-10) till två års fängelse efter att ha våldtagit sin dåvarande flickvän, utöver det dömdes han för stöld. Parets dotter hade omhändertagits av myndigheter och i ett försök att döva sin ångest över det så drack hon sig så berusad att hon hamnade i ett hjälplöst tillstånd som utnyttjades av Magnus som våldtog henne. Magnus stod åtalad för flera våldtäkter men dömdes endast för en.

medlemskort

Magnus har svårt att hålla sig på rätt sida av lagen, speciellt när han blir berusad. Han är för närvarande åtalad för två fall av skadegörelse och ett fall av rattfylleri (Ystad Tingsrätt B 1207-14) efter att ha blivit berusad och tagit en bil och kört sönder ett rapsfält hos bonden han arrenderar av.

Magnus försörjer sig som bonde och föder upp bland annat grisar och hans gård säljer kött till butiker i Skåne.

Magnus ska ha deltagit på årets Nordisk Vision och han bor även i samma kommun som partiledare Stefan Jacobsson och partistyrelseledamoten Richard Pekkarinen.

René Göran Magnus Nilsson
19880725-2757

Brösarpsvägen 472-11
275 67 Vollsjö

 

/AFA Research