Carl “Straybullet” Svensson – drivande bakom Realisten

Carl Henrik Svensson är en av de drivande bakom Realisten, han spenderar dessutom större delen av sin vakna tid med nätkriga på Flashback och Twitter under namnen Stenkil Eriksson, Straybullet och Kakafonisk.

Utåt privat så lever han ett lugn liv med sin flickvän Anna Öhman och barn i den lilla staden Höganäs utanför Helsingborg. Carl och Anna träffades när de båda studerade journalistik på Ädelfors Folkhögskola. Carl studerade journalistik 2007-2009. Efter de gått klart sin utbildning har de båda arbetat på olika tidningar. Carl senaste anställning var på Vetlanda-Posten medan Anna (som för tillfället är föräldraledig) har arbetat på Helsingborgs Dagblad som videoreporter men har blivit uppsagd. Vetlanda-Posten ingår i koncernen Herenco var även Jönköping-Posten även ingår som noga följde Svenskarnas partis första maj demonstration i Jönköping.

Carl sköter mycket av det dagliga arbetet på Realisten men skriver även längre texter, då under namnet Stenkil Eriksson. Bland annat är han ansvarig för deras “Veckans svenskpartist”-serien som de kör på Realisten.

Men Carls största propagandaplats är Flashback där är tidigare skrivit under nicket Straybullet (men som för närvarande är bannad i ett halvår till 4 november) som har över 18000 poster sen 2009. Eftersom han är bannad så har han skapat ett nytt konto som heter Kakafonisk där han outtröttligt försvarar Svenskarnas parti i Nationalsocialism, fascism och nationalism-forumdelen. Carl är tydlig med sitt förakt för demokrati och speciellt hans judehat genomsyrar allting han diskuterar. Han har lite blivit den inofficiella talespersonen på Flashback och många lyssnar på vad han säger då han tillhör innersta kretsen av Svenskarnas parti.

Carl har varit väldigt mån om sin anonymitet, sannolikt på grund av hans bakgrund som journalist, vilket han pratar om ofta. Han påstår att han blev radikaliserad av Flashback och på så sätt hittade Svenskarnas parti. Han har sagt flera gånger att han ska åka på Svenskarnas partis demonstrationer men har ställt in i sista minut på grund av något dykt upp men det handlar om att han är rädd för synas i Svenskarnas parti sammanhang. Men när Svenskarnas parti anordnade en middag 2 mars 2014 för medlemmar och gamla nationella i Helsingborgsområdet så syntes han på bild för första gången i officiella sammanhang. Han syns på vänster sida i rosa skjorta och gråaktig stickad tröja sittandes bredvid Carl Andre (19930902-4595, röd t-shirt) som sex dagar senare deltog i nazistattacken på Möllan och är ännu misstänkt för försök till mord.

Hans två facebook-profiler, hans privata och hans pseudonym:
https://www.facebook.com/RahDahGast

https://www.facebook.com/stenkil.eriksson

Carl Henrik Svensson
19881209-7494
Lilla Rydsgatan 7 B
263 36 Höganäs