Lär känna din lokala nazist – Adam Larsson i Flogsta

Adam Larsson
19920214-2510
Sernanders väg 9 lgh. 1513
752 62 Uppsala

Adam Adam2

Adam Larsson har deltagit på flera av det numera nedlagda Svenskarnas partis demonstrationer. Han har även skrivit för SVPs webbtidning Realisten. Adam engagerade sig i SVP tillsammans med bland andra Andreas Karlsson. Nyligen utlämnades Karlsson från Ukraina till Sverige då han är misstänkt för mordförsöken på fyra kamrater efter en feministisk demonstration i Malmö den 8/3 2014. Karlsson sitter just nu häktad i väntan på att åtal väcks.

Adam Larsson sågs senast på den så kallade “folkets demonstration” den 30/1 i Stockholm, tillsammans med flera andra före detta medlemmar ur Svenskarnas parti.

Engagera dig antifascistiskt- kontakta din lokala AFA- grupp

Antifascism är alltid självförsvar

/ AFA Uppsala