AFA Skaraborg: Tävling inför 12 November!

Den 12 November kommer som bekant Nordiska motståndsrörelsen (NMR) genomföra en demonstration i Stockholm och i samband med detta har man mobiliserat från hela norden. Med anledning av detta lanserar vi en landsomfattande tävling.

Under den senaste veckan har AFA Research i en rad artiklar kartlagt och hängt ut aktiva medlemmar i NMR över hela landet. Samtliga av dessa har deltagit i demonstrationer och andra aktiviteter i organisationens regi. Personerna bakom demonstrationen skriver under fliken “frågor och svar” på 12november.se (där man adresserar uthängningsrisken för nya deltagare) att “Vem bryr sig!?”. Vår erfarenhet efter x antal mejl från avhoppare och uthängda fascister är att många bryr sig; Många bryr sig när de blir av med sina jobb, många bryr sig när de blir utslängda från facket och många bryr sig om gråtande familjemedlemmar. Dessutom bryr sig många fascister när de får fönster, hus, bilar och ansikten sönderslagna av antifascister.

Det är uppenbart att vi har bra koll på de fascister som i dagsläget är aktiva inom NMR, ha också i åtanke att AFA Research omfattande artikelserie ännu inte är avslutad. Till våran tävling!

På lördag kommer vissa individer delta i sin första fascistiska demonstration någonsin, vi kommer se till att deras första demonstration också blir deras sista. Vi uppmanar härmed våra läsare att kartlägga demonstrationsdeltagare som INTE redan är uthängda på våran hemsida, självklart kommer även AFA:s egna fotografer vara på plats i Stockholm på lördag men desto fler vi är som hjälps åt desto större chans för grundlig kartläggning.

Tävlingen

Reglerna är enkla! Du har chans att delta i tävlingen på plats i Stockholm, via medias liverapportering, via flöden i sociala medier eller på annat vis. Du får 1 poäng för bild på en demonstrationsdeltagare, 1 poäng för namn, 1 poäng för personnummer, 1 poäng för bostadsadress och 1 poäng för bilnummer. Du kan dessutom få poäng för annan information, där en oberoende jury tilldelar poäng utifrån hur smaskig informationen är. Tanken är att du ska samla så många poäng som möjligt.

Tävlingen pågår från och med idag den 9 November till den 19 November (en vecka efter demonstrationen). Vinnaren eller vinnarna kommer tilldelas ett finfint pris i form av ett antifascstiskt starter-pack. Lycka till!

Skicka ditt bidrag till [email protected] och håll tummarna!