AFA Skaraborg:Tävling över!

Efter Nordiska Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm 12 November visste nazisternas entusiasm inga gränser. I vanlig ordning valde man den högsta rapporterade deltagarsiffran 600 och adderade 100 så slutsiffran hamnade på 700 deltagare. Mer förvånande var att man försökte sig på konststycket att ljuga upp siffran med 200 deltagare till, man ville slå i egna sympatisörer att dessa skulle stått och stampat vid uppsamlingsplatsen. Då landar man -enligt ytterst generösa egna beräkningar- på 900 deltagare, en siffra man bevisligen inte var helt nöjd med då man -utan att riktigt förklara varför- adderade yttligare 100 och proklamerade stolt att man samlat kanske 1000 deltagare! Bara i en verklighetsfrånvänd rörelse helt immun mot självkritik kan ledande aktivister, inte bara komma undan med, utan också hyllas för en så flagrant lögn.

Intresset för tävlingen som utlystes av AFA Skaraborg var över förväntan, smått chockade antifascister såg hur mejlskörden växte dag för dag och bidragen strömmade in ända fram till minuter före deadline. Vi arbetar nu febrilt för att sålla bland allt som kommit in samt räkna ut poäng för alla deltagare.

Vi har noterat en hel del nya ansikten bland demonstrationsdeltagarna redan i detta skede, somliga har gjort tappra men ack så misslyckade försök till maskering. Om du känner på dig att du figurerar i vår tävling, maskerad eller inte, och inte vill lida framtida konsekvenser hör av dig till oss.

Slutligen vill vi tacka alla antifascister som var på plats i Stockholm men också alla tävlingsdeltagare. Ni är alla ovärderliga. Vi kommer höra av oss till vinnaren eller vinnarna så snart poängräkningen är färdig.