AFA Malmö: Nazist bosatt i Bunkeflostrand

 

Mats Holm (19660920-3358) har det senaste året genomfört en politisk resa – från att ha varit nöjd med att sprida konsprationsteorier och rasistisk propaganda på sociala medier, till att ta steget fullt ut och bli gatuaktiv nazist i Nordiska Motståndsrörelsen (NMR). Han bor för närvarande med sin fru, barn, bror och mor i ett något trångbott hus på Sidensvansvägen 28 i Bunkeflostrand, strax utanför Malmö. Han sysselsätter sig som hantverkare – och en av anledningarna till hans sena återflytt till föräldrahemmet är konkursen av hans företag, samt att han har blivit utmätt av Kronofogden. Några av aktiviteterna som Mats har deltagit på är affischeringar, klistermärksuppsättningar, studiecirklar, interna möten och offentliga flygbladsutdelningar, där han bland annat har varit fanbärare.

Mats har tagit sig friheten att inte bara förfula sitt grannskap i Bunkeflostrand med nazistisk propaganda, utan har också vågat sig längre in i Malmö, genom propagandaspridning i bland annat Limhamn. Mats och hans kamrater har även, på NMR:s hemsida, raljant skrutit om hur de jagat bort en ungdom under en av sina promenader med klistermärksuppsättning, i nära anslutning till Mats hem i Bunkeflostrand.

Mats på NMR-studiecikel hemma hos Kenneth Malmqvist i Trelleborg

 

Mats på NMR-studiecirkel hemma hos Tobias Malvå i Vellinge

Vi förstår att det finns människor i Mats omgivning som inte tolererar nazister vare sig i släkten eller som grannar, och vi ber er att hålla kontakt med oss, för att dela med er av information rörande Mats – eller andra nazister som ni har kännedom om. Tillsammans kan skapa en nazi-fri miljö i Bunkeflostrand – och  Malmö i stort.

Mats Holm

19660920-3358

Sidensvansvägen 28

218 32 Bunkeflostrand

Känner du dig träffad av vår artikel – eller vill undvika vår framtida uppärksamhet – så är det bara att höra av sig till oss på mail eller via vår krypterade kontaktformulär. Våra kamrater i Helsingborg har skrivit en bra sammanfattning om hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Angående avhopp från den nationella rörelsen.

Känner du Mats personligen, eller ser du honom i din vardag, i kvarteret eller på jobbet? Hör då gärna av dig till oss med tips och information! Har du mer information om fascister i Skåne, eller vill du aktivera dig i kampen mot fascism? Tveka då inte att kontakta oss! Mail:
[email protected]