AFA Uppsala: Boendeassistenten Jonathan Asplund demonstrerade med NMR

Jonathan Asplund demonstrerade med Nordiska motståndsrörelsen den 1 maj 2017 i Falun.

Jonathan jobbar som boendeassistent på Glimtens boende i Norby i Uppsala. Boendet drivs av Uppsala kommun och är ett korttidsboende för barn och ungdomar upp till 21 år med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Vi i AFA Uppsala tycker det är viktigt att alla anhöriga till de boende på Glimten får veta att det arbetar en organiserad nazist där.

 

Jonathan demonstrerar med NMR 1/5 2017

Otto Jonathan Asplund
19820322-0374
Ekebyvägen 19 lgh 1103
752 63 Uppsala
0709561948

 

 

 

 

 

Om du omnämns på Antifascistisk Aktions hemsida men är beredd att lämna den fascistiska rörelsen bakom dig så är det bara att höra av dig till närmaste lokalgrupp via mail. Om du är aktiv fascist och är orolig för kommande artikel bör du göra detsamma!

 

/AFA Uppsala

Twitter.com/afauppsala