AFA Jönköping: Nordiska Motståndsrörelsen i Småland – Sandra Olofsson, Värnamo (Uppdaterad)

Sandra Linnea Viola Olofsson 19900806-0205 Västermogatan 20 lgh 1201 331 33 Värnamo

Sandra Olofsson är en person som länge varit aktiv inom den rasideologiska miljön. Hon började sin bana inom det numera nedlagda Svenskarnas parti (tidigare Nationalsocialistisk Front och Folkfronten). När partiet lade ner sin verksamhet så valde en del gå med i den mer profilerade nynazistiska-sekten Nordiska Motståndsrörelsen (NMR).

Bland dessa individer så finns Sandra Olofsson. Sandra har deltagit på en hel del aktiviteter det senaste åren. Från så kallade “kampsportsträningar” till flygbladsutdelningar i skydd av mörkret. Hon deltog även vid NMRs första maj-demonstration i Falun 2017 där hon syns bakom en banderoll tillsammans med Robin Hammarström. Hennes primära fortskaffningsmedel till jobb och vardag är en mörkblå moped med orangea detaljer. På hennes adress står även en Christer Patrik Thore Olofsson född 1986.

När det gäller Sandras jobb är hon med i styrelsen för S & L Present och Zonterapi AB och kassörska på Circle K i Värnamo. Det är än så länge oklart om hennes arbetsgivare och företagarkollegor vet om hennes engagemang i en nynazistisk sekt (som har kopplingar till bombattentat riktade mot vänsterlokaler och asylboenden i västsverige).

Vill ni höra av er till Circle K för att informera dom om vår artikel och hennes engagemang så står uppgifter här under.

Uppdatering: Vi har fått in information som säger att hon numera jobbar på  äldreboendet Solbacka i Reftele.

Circle K
Högalund 2
Värnamo, 331 95
Tel. +4637010260
Solbacka äldreboende
Skedesvägen 4
Reftele, 33021
Tel. +4637123550

Sandra Olofsson kan höra av sig till oss angående hennes avhopp via vårt mailformulär.