AFA Helsingborg: Per-Ola Mårtensson i Landskrona

Den kampsportsintresserade nazisten Per-Ola Mårtensson har varit en lång följetång i Skåne, här kan man fördjupa sig i AFA Malmös tidigare artiklar:

https://antifa.se/2016/03/21/afa-malmo-per-ola-martensson-smrs-tranare-i-lund/

https://antifa.se/2016/10/28/afa-malmo-nazist-arbetar-pa-malmoskola/

Sammanfattningsvis har Per-Ola Mårtensson agerat tränare för medlemmar i Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) i bland annat kniv och batonganvändning. Han har vidare skrivit en artikel för Nordiska Motståndsrörelsens hemsida om sin tid som lärare på Lorenborgsskolan i Malmö.

Per-Ola Mårtensson blev utesluten ur den kampsportsföreningen i Lund där han var aktiv efter hans engagemang i Nordiska Motståndsrörelsen uppmärksammats av AFA Malmö.

Efter man även riktat uppmärksamhet mot det olämpliga i att en aktiv nazist jobbat som lärare på en av Malmös grundskolor sjukskrev sig Per-Ola Mårtensson och flyttade in hos sin flickvän Bodil Persson i Landskrona.

Här hade Per-Ola Mårtensson möjlighet att gå vidare med sitt liv. Tyvärr har han inte gjort det utan har fortsatt agera kampsportstränare åt Nordiska Motståndsrörelsen.

Vi väljer därför att igen kasta strålkastarljuset på Per-Ola Mårtensson och hans nuvarande sambo Bodil Persson.

Per-Ola Mårtensson
19651005-4353

Bodil Persson
19650503-4345

Stora strandgatan 11k lgh 1202

26131 Landskrona

När du kontaktar oss för att lämna din organisation/avsluta din aktivitet kommer vi inte hänga ut dig såvida du kontaktar oss med ärligt uppsåt. Vi är inte intresserade av dina åsikter, tankar eller din ideologiska övertygelse. Vad vi är intresserade av är:

  • Om du är organiserad
  • Om du är aktiv på gatan
  • Om du på något sätt underlättar eller understödjer nationella organisationer och deras gatuaktiva

Om du har deltagit på en aktivitet/sammankomst organiserad av den nationella rörelsen kommer vi betrakta dig som aktiv fram tills dess att du kontaktar oss. Även om du inte fått någon indikation på att vi vet var du varit, räkna med att vi vet.

Även om du inte har fastnat på någon bild, räkna med att vi vet.

Kontakta oss på  afa-helsingborg@riseup.net  eller krypterat via formuläret på vår hemsida https://antifa.se/kontakt/afa-helsingborg/