AFA Research: Näste4 & Näste6 artiklarna uppdaterade

Artiklarna om näste4 och näste6 är kraftigt uppdaterade med aktivister inom Nordiska motståndsrörelsen.

Vårt research-arbete pågår kontinuerligt och vi uppdaterar artiklarna om de olika nästena inom Nordiska motståndsrörelsen efter hand.

Har du information eller iakttagelser att dela med dig av? Har du fotograferat nazister, dokumenterat fordon eller har tillgång till annan information som kan vara av intresse för oss i vårt antifascistiska arbete? Läs då gärna AFA Researchs artikel om informationsinsamling – och hör mer än gärna av dig med alla tänkbara tips! Är du en av nazisterna som figurerar i våra artiklar, hör av dig. Läs gärna AFA Helsingborgs artikel om avhopp inom rörelsen.

Information och underrättelser skickas med fördel till AFA Research per mail:

[email protected]