AFA-Helsingborg: Stefan Viljehammar – NMRs Busschaufför

 

Bilden föreställer Stefan Viljehammar diskuterandes med “Conrad” från podden Ingrid&Conrad på NMRs samling den 30 September, iklädd tröja med Bergkvarabuss emblem.

Vid den demonstration som anordnades av nordiska motståndsrörelsen den 30:e september kördes aktivister, medlemmar och sympatisörer från Näste 3 i en för tillfället chartrad Bergkvarabuss och chauffören var Stefan Viljehammar. Stefan Viljehammar är anställd av Bergkvarabuss och har de senaste åren radikaliserats till att närma sig Nordiska Motståndsrörelsen.

Stefan Viljehammar.
19620622-0011
Stenhagsvägen 36 LGH 1101
374 33 Karlshamn

Stefan Viljehammar sympatiserar med samt understödjer organiserade nazister.
vilket är tillräckligt för att vi agerar. Att Bergkvarabuss innan skall veta i vilket syfte deras bussar bokas är ingenting vi kräver. Men att Stefan Viljehammar är olämplig som busschaufför och att Berkvarabuss i framtiden inte kommer låta Nazister hyra deras bussar ser vi som självklart.

Vi uppmanar därför folk att ta kontakt med Berkvaras marknadschef [email protected] och ifrågasätta Stefan Viljehammars lämplighet som busschaufför och Berkvarabuss som transportmedel för grupper av aktiva nazister

Att Stefan Viljehammar gick från Partiet de Fria till NMR är lika lite en slump som att “Conrad” deltog i demonstrationen den 30:e. Den nationella / nationalsocialistiska / antisemitiska miljön har närmat sig varandra de senaste åren.

 

Stefan Viljehammar influeras även av fundamentalistisk kristen antisemitism.

 

Men även klassisk rasism.

 

Stefan Viljehammar uppvisar en märklig syn på sina arbetskamrater. Användaren “Anne Privat” som kommenterar uppdateringen är NMR-aktivisten Anne Simble från Näste 3.

***UPPDATERING***

Stefan Viljehammar kan här ses iklädd Nordiska Motståndsrörelsens uniform deltagandes i organisationens demonstration i Falun 1 maj 2017, vilket påvisar att Stefan Viljehammar är organiserad i NMR och inte bara en sympatisör.

Stefan Viljehammar iförd NMRs uniform

 

Känner du dig träffad av vår artikel – eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet – så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: https://antifa.se/information-till-avhoppare/

AFA vill med denna artikel informera allmänheten om Stefan Viljehammars nazistiska engagemang. Känner du till Stefan personligen, eller ser du han i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Skåne? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: [email protected]