AFA Stockholm: Leo Hugsén

Vi fortsätter med vår serie om nazister aktiva i Nordiska motståndsrörelsens (NMR) näste 1. Nu har turen kommit till Leo Hugsén 19940531-2431.

Leo är en aktiv medlem som deltar på större delen av de offentliga aktionerna som genomförs i Näste 1. Utöver detta deltar han regelbundet i propagandaspridning lokalt. Han har varit aktiv i organisationen under ett par år. Under demonstrationen i Göteborg  den 30 september 2017 ingick Leo bland de kärnaktivister som bar hjälmar och sköldar. Hans roll var att skydda demonstrationen längst bak. Leo har de senaste veckorna deltagit på Näste 1 offentliga flygbladsutdelningar i Norrköping och Linköping.

Leo greps 20 april 2017 när han försökte hissa en hakkorsfana i Eskilstuna. Han friades senare eftersom att man ansåg att brottet skett när flaggan trycks inte den hissats. Leo åtalades tillsammans med nazisten Niklas Yngwe 19940531-2431.

Leo Hugsen efter blivit sprayad av pepparspray av polisen.

 

Leo Hugsen med hjälm och sköld på demonstrationen 30 september i Göteborg.

Leo kör oftast en grå Peugeot MXA622 som är registrerad på hans mamma Karin Ing-Marie Hugsén 19610315-1640.

Leo Gösta Ingvar Hugsén 19940531-2431
Ärja 4 lgh 1004
647 92 Mariefred

B 1998-17 Eskilstuna TR Hets mot folkgrupp med Niklas Yngwe.

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Information till avhoppare.

AFA Stockholm vill med denna artikel informera allmänheten om Leo Hugséns engagemang inom den fascistiska rörelsen. Känner du till Leo personligen, eller ser du han i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Stockholm? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: afa-sthlm@riseup.net

Följ oss på vårt aktiva twitterkonto så att du inte missar våra nyheter.

/AFA Stockholm