AFA Stockholm: Eric Svensson

Vi fortsätter vår serie med nazister aktiva i Nordiska motståndsrörelsens näste 1 som innefattar
Uppsala län, Stockholms län, Västmanlands län, Örebro län och Södermanlands län. Nu har turen kommit till Eric Svensson 19970909-4578.

Eric Svensson är en ung nazist som sommaren 2017 dök upp inom Nordiska motståndsrörelsen och deltog på flera offentliga flygbladsutdelningar.

Han deltog med den inre kärnan på den icke-utlysta demonstrationen i Göteborg den 17 september. NMR hade då mobiliserat från hela landet och från Norge för att visa styrka och lyckades samla ynka 70 personer.

Eric Svensson på demonstrationen 17 september i Göteborg.

Ett par veckor senare deltog han även på den utlysta demonstrationen i Göteborg och gick tillsammans med fler från Näste 1.

Eric Svensson på demonstrationen i Göteborg den 30 september.

Eric Peter Svensson
19970909-4578
Borstelvägen 6
760 15 Gräddö

***

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Information till avhoppare.

AFA Stockholm vill med denna artikel informera allmänheten om Eric Svenssons engagemang inom den fascistiska rörelsen. Känner du till Eric personligen, eller ser du han i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Stockholm? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: [email protected]

Följ oss på vårt aktiva twitterkonto så att du inte missar våra nyheter.

/AFA Stockholm