AFA Malmö: Madelaine Larsson – Nazisten i villaområdet

Många nazister är måna om sin anonymitet, för att de vet att det skulle få digra konsekvenser för dem om det blev offentligt att de är aktiva nazister, och väldigt få av dem väljer själva att gå ut med sin identitet offentligt. Vi kan idag avslöja en sådan ljusskygg nazist i Nordiska Motståndsrörelsen.

Nazister är ofta måna om sin integritet och anonymitet, på grund av rädslan för att bli exponerade och tvingas ta de konsekvenser som offentlig nazism innebär. Du kan bli av med ditt jobb, och dina vänner och släkt kan komma att ta avstånd från dig. Framförallt så kan du få problem att söka andra jobb i framtiden, då du som offentlig nazist inte ses på med blida ögon ens av arbetsköpare. Ingen tycker om nazister. Många som har ett normalt liv vid sidan av nazismen brukar ofta också vara mer måna om att verka i det tysta. De deltar på större arrangemang och interna aktiviteter men inte på vardagliga, offentliga aktiviteter arrangerade i de områden de bor, där de lätt kan bli identifierade.
I Skåne så har vi under en längre tid granskat de nazister som är aktiva i Näste 3 och vi har kunnat se att merparten av de som väljer att vara med på bild oftast de som inte har något att förlora eller tidigare har exponerats av oss och därför väljer att skylta med sin nazism som en taktik för att visa att de är obrydda eller onåbara. Ofta är detta personer som lever i social misär: de går på något typ av bidrag och har ett brottsregister fyllt med antisociala avsnitt såsom drogproblematik, kvinnomisshandel och vårdnadstvister. Men inte ens i dessa fall fungerar taktiken, då de nazister som får ta konsekvenserna för sin aktivism ofta försvinner ut från verksamheten inom ett par år.

Nazisten från Malmö
Vi kan idag avslöja en ljusskygg nazist i Näste 3, den lokala avdelningen för Skåne och Blekinge i Nordiska Motståndsrörelsen. Madelaine Larsson (19621110-4309) är aktiv medlem i NMR sedan ca 1 år tillbaka. Hon har länge försökt dölja sitt engagemang i NMR men har trots detta kunnat avslöjas av oss och offentliggöras.
Madelaine dök upp i NMR-sammanhang under vintern 2017, på en av NMR:s interna arrangemang. Hon deltog då på en middag med Näste 3 som många andra av Skånes aktiva nazister befann sig på. Med sig hade hon sin man Lennart Larsson (19550131-4354). Lennart är själv inte medlem i NMR men vi väljer att publicera hans namn på grund utav hans deltagande på deras aktivitet.
I mars 2018 skrev Madelaine en artikel till Nordfront där hon beskriver sin resa till nationalsocialismen och hennes väg in i Nordiska Motståndsrörelsen. Resultatet var en lång artikel fylld av diverse konspirationsteorier och nazistiska åsikter, där hon trycker på hur hon äntligen har hittat rätt organisation att organisera sig i för att rädda Sverige. När artikeln publicerades den 27 mars 2018 så skrev Madelaine under artikeln med sitt förnamn och efternamn, något som senare togs bort och ersattes med namnet ”Silverruna”.

Skärmdump från Madelaines artikel på nordfront

Något som Nordfront-administratörerna glömt är att radera de kommentarer till artikeln som flera nazister skrivit där de hyllar Madelaine för hennes uppvaknande och välkommnar henne i rörelsen.

När NMR arrangerade 1:a maj-demonstrationer 2018 i Ludvika och i Boden så tog sig Madelaine upp och deltog i demonstrationen i Ludvika. På bilder från demonstrationen så kan vi se att Madelaine har försökt maskera sig på ett så bra sätt som möjligt, för att undgå att bli identifierad. Hon fastnade dock på bild tillsammans med kända nazister från Skåne, bland annat Dan Park och Susanne Stenberg.

Här går Madelaine i NMR:s demonstration i Ludvika 2018 tillsammans med Susanne Stenberg och Dan Park från skåne.

Nazisten i villaområdet
Madelaine bor i en villa utanför Malmö tillsammans med sin man Lennart, en villa som är värderad till 4,3 miljoner. På tomten så finns det en pool och trädgården är en den största i deras bostadsområde – där också Moderaterna fick flest röster i distriktet för riksdagsvalet.
Till vardags så jobbar Madelaine på sitt egna företag som också är registrerat på henne. Företagets adress är densamme som hennes bostadsadress. Madelaine äger företaget ”Elefant Webb” som är ett företag som bygger hemsidor.


Kontaktuppgifter till Elefant webb:

https://elefantwebb.se/
Twitter: https://twitter.com/ElefantWebb
Telefon: 040-402302
Mobil till Madelaine: 072-533 25 80
Mail: [email protected]

Vi har kontaktat Madelaines kunder och vänner i samband med publiceringen av denna artikel, för att informera dem om hennes nazistiska engagemang. Vi vill med denna artikel påminna alla nazister som försöker verka i det tysta och som försöker vara anonyma med sin nazistiska organisering: att det går inte. Det går alltid att hitta er, och ni kommer inte slippa vår uppmärksamhet eller komma undan de konsekvenser som nazistisk organisering innebär.

Madelaine Larsson

19621110-4309

Sallerups Byväg 4

212 36 Malmö

AFA Malmö vill med denna artikel informera allmänheten om Madelaine Larssons nazistiska engagemang. Känner du Madelaine personligen, eller ser du hon i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Malmö eller i Skåne? Tveka då inte att kontakta oss!
Mail: [email protected]

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill du undvika vår framtida uppmärksamhet? Då är du välkommen att höra av dig till oss på vår mejl. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt med avhoppare: Information till avhoppare.