AFA Fyrbodal: Per-Ola Johansson – Inte så inkognito

Med denna artikel publicerar vi i AFA Fyrbodal första delen i en artikelserie med syftet att exponera och informera om aktiva nazister i vårt upptagningsområde.

Det hör inte till ovanligheterna att nazister värnar om sin anonymitet och inte gärna skyltar med sina åsikter inför grannar, kollegor, släkt och familj, då de är medvetna om vilka konsekvenser detta kan få.

Idag kan vi avslöja en av de mer ljusskygga nazisterna aktiva i och kring kampgrupp 203 och tillhörande medlemsgrupp 3, Per-Ola Johansson (19811126-4894) är en aktiv medlem i NMR sedan cirka ett år tillbaka. Per-Ola har fram tills att han nyligen mottagit ett brev från oss valt att hålla en låg profil och inte gå ut med sitt namn, publicera kommentarer på Nordfront etc.

Per-Ola anslöt som en av programledarna i Nordiska motståndsrörelsens podcast Nordisk Radio Bohuslän i augusti i år, där under namnet “P-O”. Per-Ola har också under året deltagit på flera offentliga aktiviteter och träningar med Nordiska motståndsrörelsen, däribland under deras demonstration den 1 maj i Kungälv.

 

Per-Ola under 1 Maj i Kungälv

Per-Ola bor i ett radhusområde i Hällevadsholm i Munkedals kommun tillsammans med sin sambo och deras tre gemensamma barn. Per-Ola driver inte mindre än fyra egna företag, samtliga skrivna på hans hemadress i Hällevadsholm. Samtliga av hans bolag arbetar med plastkomposit och tillverkar eller säljer bildelar och bilar.

Shodown AB – Orgnr: 559221-3580
Noone AB – Orgnr: 559021-8227
Inkognito Försäljning AB – Orgnr: 559223-7498
Inkognito plastkomposit – Orgnnr: 969776-1311

Per-Ola blev medlem i NMR strax innan årets 1a maj demonstration i Kungälv och har sedan dess varit med i medlemsgrupp 3, han har också deltagit på ett flertal aktiviteter och träningar tillsammans med aktivister i Näste 2 sedan dess.

Här syns Per-Ola delta på offentliga aktiviteter och träningar tillsammans med kampgruppen.

Per-Ola Johansson
19811126-4894
Gamla vägen 14B
45760 Hällevadsholm

AFA Fyrbodal vill med denna artikel informera allmänheten om Per-Ola Johanssons nazistiska engagemang. Känner du Per-Ola personligen, eller ser du honom i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistiska aktiviteter i Fyrbodalsområdet? Tveka inte på att kontakta oss:

Mail: [email protected]

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill du undvika vår framtida uppmärksamhet? Då är du välkommen att höra av dig till oss på vår mejl. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt med avhoppare: Information till avhoppare.