AFA Skaraborg: (Uppdatering) Susanne Macmullin

Vissa nazister skyltar med sin ideologi medan andra är bättre på att dölja den. Susanne Macmullin hör till dem senare. På dagarna ser hon ut som en vanlig SJ-arbetare och på sociala medier är hon en vanlig mamma som underhållit med sitt band på diverse bygdegårdsfester. Men vi är bekanta med hennes mörka sida.
Hon sågs bland annat delta i Nordiska motståndsrörelsens första maj-tåg i Borlänge. När hon inte är gatuaktiv nazist, gör hon som många andra fascistiska meningsfränder och internetkrigar.

Om du deltog i samma demonstration eller på en annan nazistisk aktivitet och inte vill ha din egen artikel på vår sida kan du kontakta oss på vår mail.

s2 - kopia

Susanne Macmullin (640922-5981). Vill någon “ta debatten” når ni henne på 070 716 16 64 eller 0730 44 94 04. Annars håller hon till på Norra Torngatan 9b 1tr i Lidköping.

Uppdatering: Folk har ifrågasatt Susanne Macmullins närvaro på nazistiska evenemang. Därför kompletterar vi nu artikeln med bilder från två stycken demonstrationer.

Stockholm, 12 november 2016. Macmullin omgärdad av nazister och NMR:s grönvita flaggor som bl.a. använts i våldsamma konfrontationer mot meningsmotståndare.

Borlänge, 1 maj 2016. Macmullin demonstrerar under parollen Mot folkförrädare och storfinans.

Stockholm, 12 november 2016. Macmullin går denna gång under parollen Stoppa främlingsinvasionen.