AFA Malmö: Midgårds Kunder – I fokus Camilla Rosengren

Midgård är en av Nordens största nätbutiker för vit makt-musik och merchandise. Sedan 1990-talet har Midgård spelat en betydande roll inom den nazistiska rörelsen i Sverige och fungerat som en infrastruktur för rörelsen. Under en tid har vi bearbetat den svenska delen av registret, som innehåller cirka 2500 unika kunder. Samtliga av dessa kunder har aktivt valt att ekonomiskt stödja den nazistiska rörelsen i Sverige genom att beställa från Midgård. Släppet av registret har fått stor medial uppmärksamhet och bland annat ETC har skrivit en rad artiklar om kända personer som figurerat i hacket. Vi väljer här att lyfta en person som är aktiv Sverigedemokrat i Trelleborg som beställt från den nazistiska webbshoppen. Vill man själv söka i registret så hittar man det här.

19740625-4180
Camilla Rosengren

[email protected]
[email protected]

0723212444
Kung Kristians väg 4 B, lgh 1201
231 63 Trelleborg

2018-06-17 11:05:44
Vikingarna – Frederic Durand
Runorna – Bokstäver & magiska symboler – NE Hennix och Alex Thrand

Camilla beställde 2018 böcker från Midgård om vikingar och ockultism. Bland annat av Nils-Eric Hennix, som var partiordförande för Nationaldemokraterna 2005–2007. Även kopplad till Info-14, Svenska Motståndsrörelsen och senare medlem av Svenskarnas Parti.

Vi vill nu veta mer om Camilla, är det en person du träffar på i din vardag? Eller har du annan information som kan vara intressant för oss? hör då av dig till oss på: [email protected]

Camilla Rosengren är ersättare för Sverigedemokraterna i Kultur/fritidsnämnden i Trelleborg, hon deltar i partiarbetet och skriver även debattartiklar i lokaltidningen tillsammans med andra Sverigedemokrater.

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill du undvika vår framtida uppmärksamhet? Då är du välkommen att höra av dig till oss på vår mail: [email protected]