AFA Malmö: Per-Ola Mårtensson – SMR:s tränare i Lund

Per-Ola Mårtensson gör ingen hemlighet av att han har ett stort intresse för kampsporterna Wing Tsun och Escrima och att han undervisar i Wing Tsun i klubbens lokaler på Ulrikedalsvägen 12 A i Lund. Vad Per-Ola inte är lika öppen med är att han också är med i nazistiska Svenska Motstråndsrörelsen och att han regelbundet tränar den sydsvenska avdelningen i kampsport, med och utan vapen.

 

Per-Ola Mårtensson

Per-Ola Mårtensson
19651005-4353
Lillgränd 2
24565 Hjärup

Förutom att ha åkt runt och tränat nazister externt vid större tillställningar har Per-Ola också bjudit in nazister till den Wing Tsun-klubb i Lund där han är tränare. SMR-medlemmar och sympatisörer har kört flera mil för att komma till Wing Tsun-klubbens lokal i Lund för att bli tränade i bl.a. kniv- och batongteknik. Nazistiska Svenska Motståndsrörelsen är kända för sin våldsanvändning och tunga kriminella belastning och organisationen har uppmanat sina medlemmar att bära kniv på sina manifestationer. Flera medlemmar i organisationen är dömda för grova våldsbrott såsom dråp, rån, försök till dråp, grov misshandel, vapenbrott, brott mot knivlagen och våldsamt upplopp.

 

wingtsun11
På de båda övre bilderna syns Per-Ola Mårtensson respektive Simon Brorsson. På de nedre bilderna syns Daniel Gerdås.

Deltar på träningarna gör bland andra Simon Brorsson, Daniel Gerdås, Danny Jönsson och Mattias Norrman.

 

S Brorsson

Simon Brorsson
19860223-3952
Idrottsgatan 5 B lgh 1102
265 36 Åstorp

 

Daniel G

Daniel Gerdås
19870918-2573
Kornvägen 6
243 95 Höör

 

wingtsun3
Daniel Gerdås och Mattias Norrman

 

Danny Jönsson (med ryggen mot kameran)
Danny Jönsson t.h.

 

Vi i AFA Malmö tycker att det är oacceptabelt att kampsportsklubbar lånar ut lokaler till aktiva nazister och uppmanar alla kampsportsklubbar att ta sitt ansvar och utan undantag utesluta alla högerextremister och deras sympatisörer från sina verksamheter och sina lokaler!

För mer information om Svenska Motståndsrörelsen, se Svenska Motståndsrörelsen exponerad del 1, 2, 3, 4, 5,  6 och 7 .

Finns du med i vår uthängning eller har varit aktiv i Svenska Motståndsrörelsen och vill undvika vår framtida uppmärksamhet? Hör då av dig till oss! Du når oss via mail.

Tänk på att arbetsgivare, hyresvärdar och andra gärna gör en koll på internet innan de har någon kontakt med dig. Dina uppgifter kommer ligga uppe på vår hemsida tills att du hör av dig.

Har du mer information om fascister i Skåne, eller vill du aktivera dig i kampen mot fascism? Tveka då inte att kontakta oss! Mail: [email protected]