AFA Helsingborg: Kämpa Stockholm!

bus

Den 12 november har nordiska motståndsrörelsen kallat till demonstration i centrala Stockholm.

Det är samma organisation som mördade en antifascist som protesterade mot dem i Finland för drygt en månad sedan, nyligen utsatte de en socialdemokratisk politiker för mordbrand i Skåne. Flera av deras medlemmar är tungt kriminellt belastade och att låta dem agera på gatan är ett hot mot alla som inte passar in i den nationalsocialistiska samhällssynen.

När fascister tillåts agera ostört på gatan begränsas utrymmet för de av oss som tillhör minoriteter och skymmer samhällets verkliga konflikter. Hatet riktas mot HBTQIA, muslimer, rasifierade, socialister, judar och feminister det finns alltid en ny grupp som får bära skulden. Vi vägrar fascisternas försök till splittra arbetarklassen. Vi väljer kriget mellan klasser!

Vi tänker inte låta våra kamrater i Stockholm stå själva när de protesterar mot fascisterna. Antifascistisk aktion Helsingborg, Malmö och Köpenhamn mobiliserar därför till Stockholm för att delta i protesterna.

Vi ser fram emot en mångfald av protester mot fascisterna där det finns något för alla att delta i. Det är endast genom en mångfald av taktiker vi kan slå undan benen på fascismen.

Inte en gata, inte en meter åt fascisterna i NMR! Vi ses i Stockholm!
Antifascistisk aktion: Helsingborg, Malmö och Köpenhamn

tmp_6455-FB_IMG_1478638405151-1534666868