AFA Research: Jimmy Thunlind – Ännu en skribent på Nordfront avslöjad

Jimmy Thunlind på NMRs 1 maj demonstration i Falun 2017.

I en tidigare artikel avslöjade vi Andreas Holmvall, en av personerna bakom NMRs engelska podsatsning Nordic Frontier. Nu väljer vi att avslöja ännu en skribent. Jimmy Thunlind 19680517-0153 skriver på Nordfront under pseudonymen “Leif Eriksson”. Jimmy har berättat i artiklar att han blev medlem i Nordiska motståndsrörelsen sent 2016. Han deltog senare på Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Stockholm den 12 november 2016.

Jimmy Thunlind är en välkänd person i Finspång där han är inblandad i flera olika föreningar. Förutom det så skriver han poesi som han försöker få publicerat.

Jimmy som tidigare varit aktiv inom Moderaterna är uppväxt i Norrland från början men har bott några år i Skåne men bor numera i en liten by utanför Finspång i Östergötland. Efter tidigare jobbat på som chef på Myrorna är han numera Produktionschef på SKF Mekan AB i Katrineholm. Vi gissar att Jimmy inte har berättat för sina kollegor om sitt engagemang i Nordens våldsammaste nazist-organisation.

Jimmy skriver krönikor på Nordfront och försöker argumentera för att nationalsocialism är inte en sekt och att människors lika värda är en myt. Blir lite roligt man försöker argumentera emot nationalsocialism är en sekt när han inte ens vågar stå fram med sitt eget namn.

Bild från Jimmy Thunlinds VK var han kallar sig Leif Eriksson.

På VK så skämtar han om Förintelsen och förnekar att den har ägt rum. Bland annat lägger han upp en osmaklig bild med “Support your local Einsatz-kommando”. Einsatz-kommando var tyska säkerhetstjänstens säkerhetsgrupp under andra världskriget som utförde flera massakrar, bland annat en utanför Kiev 1941 då mer än 33000 judar sköts och mördades.

Jimmy har deltagit på flera av Nordiska motståndsrörelsens demonstrationer, både 1 maj i Falun 2017 och i Göteborg den 30 september 2017. Senast i helgen deltog han som aktivist när Nordisk motståndsrörelsen dök upp i Jönköping och delade flygblad.

Jimmy Thunlind på NMRs demonstration i Göteborg 30 september 2017.

Om man vill kontakt Jimmys jobb och fråga vad de tycker att deras chef skriver antisemitiska texter och sprider hat på Internet så finns information nedan.

SKF Mekan AB
Adress: Fredsgatan 3, 641 30 Katrineholm
Telefon: 0150-740 00

Det går även bra att kontakta dem på Facebook här:
https://www.facebook.com/pages/SKF-Mekan-AB/169562456412326

 

Leif Jimmy Thunlind 19680517-0153
Folkström Hovslagaretorp 140
610 11 Grytgöl
Finspång

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Information till avhoppare.

AFA vill med denna artikel informera allmänheten om Jimmy Thunlinds nazistiska engagemang. Känner du till Jimmy personligen, eller ser du honom i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Östergötland? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: [email protected]