AFA Göteborg: Niclas Middelman

Niclas Robert Middelman (940712-6631)
Eketrägatan 12A lgh 1202
418 73 Göteborg

Niclas Middelman har under flera år varit medlem i Nordiska Motståndsrörelsens Näste 2. Han har deltagit i skyddsgruppen på demonstrationer, synts till på flygbladsutdelningar och medlemsmöten och har dessutom varit gatustridsinstruktör för NMR i Västsverige.
Niclas storebror, Mattias Middelman, var aktiv i Göteborgs Fria Nationalister när gruppen fortfarande var aktiv.

Niclas driver bolaget Viva Sverige AB (organisationsnummer: 559199-7480), och öppnade 2019 ett gym  kallat Vigridsvallen i en källarlokal i Mölndal.

Gymmet invigdes i juni 2019 med brännboll och öppet hus. Under hösten användes gymmet av organiserade nazister och sympatisörer. Efter att det hade uppdagats vilka som stod bakom gymmet och vilka som använde det så stängdes Vigridsvallen ner i mars 2020.

Niclas registrerade Viva Sverige AB i mars 2019 där han själv är VD och hans storebror Mattias är suppleant. Företaget ska bedriva friskvårdsverksamhet, försäljning av friskvårdsrelaterade artiklar och uthyrning av lokaler.

Niclas på 1 maj demonstration i Falun 2018

Assemblin AB
J A Wettergrens gata 10
421 30 Västra Frölunda
Niclas arbetar som VS-montör på Assemblin VS AB. Där nås han på telefonnummer 010-475 21 42.

Älvstaden Redovisning AB
Organisationsnummer: 559179-8284
Anders Carlssons Gata 14, 6 tr
417 55 Göteborg
Niclas bror Mattias Middelman registrerade företaget i november 2018 där Mattias är VD och Niclas är suppleant. Företaget ska bedriva redovisnings- och konsultverksamhet, rådgivning inom ekonomi-, beskattnings- och företagsfrågor och marknadsföring.

 

Niclas (längst till höger) på träning med kampgrupp 201 i maj 2019

 

Niclas delar flygblad i Halmstad 2018

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill du undvika vår framtida uppmärksamhet? Då är det bara att höra av sig till oss på vår mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt med avhoppare: https://antifa.se/information-till-avhoppare/.

AFA vill med den här artikeln informera allmänheten om Niclas Middelmans nazistiska engagemang. Känner du Niclas personligen, eller ser du honom i din vardag, på träningen eller på jobbet? Har du annan information om nazistisk aktivitet i Västra Götaland? Tveka då inte att kontakta oss.

[email protected]

//Antifascistisk Aktion Göteborg