AFA Research: Lugnt 30 november

30 november har varit en dag då nazister och andra högerextrema har demonstrerat på flera orter i landet. På 90-talet var de flera hundra både i Lund och i Stockholm. Efter att antifascister gått ihop och beslutat sig för att stoppa det sjönk antalet rejält.
Nu är det flera år sen de försökte och demonstrera och sista gången det hölls lite “större” (tveksamt om runt 100-150 räknas som större) var 2008.

2008 upptäckte antifascister att Fria Nationalister Skåne planerade och hålla en demonstration i Lund för fira 30 november. Innan de hann utlysta sin egen demonstration så hade antifascister redan annonserat att de arrangerade en motdemonstration. Vi såg alla hur det resultatet gick för Fria Nationalister Skåne som självdog några år senare. Även 2008 arrangerade Svenskarnas parti (som då var helt nya efter att de omvandlat Nationalsocialistisk Front till Svenskarnas parti) en demonstration i Stockholm med drygt 150 deltagare. De följande åren var det mest Nationaldemokraterna som höll någon mindre manifestation men de senare åren har det varit tyst på 30 november.

I Stockholm i år så valde ett gäng skinheads och fira 30 november vid Karl XII statyn.
30nov_sthlm_2014

Dessa tappra skinheads var de enda “nationalisterna” som vågade visa sig. Dessa leddes av Dennis Mårdh som fyra dagar senare greps som misstänkt för våldtäkt. Idag 8 december häktades han på sannolika skäl för våldtäkt vid Stockholms Tingsrätt (B 16590-14).

Dennis som tidigare varit knuten till kretsen runt Right Wing Resistance hänger nu runt det nya Blood & Honour istället och står tydligt för att han är nazist. Faktum är att han har tatuerat in Bonehead uppe på sitt huvud.
Dennis1 Dennis2

Det är inte första gången personer knutna till naziströrelsen i Sverige är misstänkta för våldtäkt och det är sannolikt inte sista. Dennis är trots sin låga ålder dömds för massvis med brott:
*Ringa narkotikabrott & Brott mot lagen om förbud beträffande knivar, Borås Tingsrätt B 3189-13.
*Försök till grov misshandel, Ofredande, Grov stöld, Våldsamt motstånd, Vapenbrott (Fängelse 1 år och 5 månader) Västmanläns Tingsrätt B 1171-12.
*Misshandel, Skadegörelse, Eskilstuna Tingsrätt B 786-11.

DENNIS Mathias Mårdh (tidigare Svalås)
910128-3738

https://www.facebook.com/dennis.nordic.3
https://www.facebook.com/DennisRWR